Aktivt eierskap

Lønsethagen-gruppen er medeier i flere selskaper, der vi bidrar med kapital og kompetanse på forretningsdrift og utvikling. Vi vil bidra til å skape avkastning og bærekraftig videreutvikling av selskaper.
I tillegg investerer vi i nasjonale selskap gjennom aksjer og verdipapir.
Ta kontakt med oss dersom du er interessert i et samarbeid.

Lønsethagen Elektro-Diesel

Lønsethagen Elektro-Diesel er spesialistverkstedet innenfor reparasjon og vedlikehold av moderne diesel- og elektroutstyr til bil, anleggsbransjen, maritim sektor og landbruk. I tillegg har selskapet salg og service av Yanmar båt- og industrimotorer. Lønsethagen AS er hovedaksjonær i selskapet.

Sveen Auto

Sveen Auto selger Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy på indre Nordmøre. Selskapet tilbyr salg av nye og brukte biler, og er autorisert merkeverksted for Volkswagen. I tillegg tilbyr bedriften EU-kontroll, reparasjon/skifte av frontruter og dekkhotell.

Sveen Mekaniske

Sveen Mekaniske leverer mekaniske tjenester og produksjon av diverse utstyr og konstruksjoner. De tilbyr også diverse monteringer, kontroller og reparasjoner.

Molde Næring Invest

Molde Næring Invest er et investeringsselskap opprettet i samarbeid med fire andre sentrale aktører i Moldeområdet. Selskapet ønsker å investere i prosjekter lokalt i Møre og Romsdal, og bidra til utvikling og vekst i regionen.

Bris

Bris Trening er et moderne treningssenter med topp utstyr, i skreddersydde lokaler. Deres kvalifiserte ansatte har fokus på opplæring og oppfølging av kundene, og er samlokalisert med Bris Fysioterapi.

Erdal Eiendom

Erdal Eiendom eier tankanlegg på Erdal ved Førde.

Sentrumsbyen Molde AS

Sentrumsbyen Molde ønsker å bidra til utvikling av Molde sentrum gjennom eierskap og utleie av eiendom.