Lergrovik Næringsbygg

Lergrovik Næringsbygg

Lergrovik Næringsbygg ligger sentralt til ved rundkjøringa i Lergrovika ved innfartsvegen til Molde. De som holder til i bygget er Lønsethagen Elektro-Diesel, Pro:Arbiro, Söderbergh& Partners, Skanska Norge og Bakehuset.

Totalt areal i bygget er 1083 m². Lokalet er bygget slik at det er energieffektivt, med god energistyring.

13.400 kjøretøy passerer Lergrovik Næringsbygg i gjennomsnitt daglig. Ranvik Eiendom og Lønsethagen Eiendom eier bygget sammen. Bygget ble ferdigstilt i 2019.

Leietakere

Lønsethagen Elektro-Diesel er spesialistverkstedet for reparasjon og vedlikehold av moderne dieselutstyr tilpersonbil, tyngre kjøretøy, landbruk og anleggsmaskiner, fritidsbåter samt tyngre maritimt dieselutstyr. I tillegg har selskapet salg og service av Yanmar båt- og industrimotorer.

Pro:Arbiro er et profileringsselskap, som har spesialisert seg på å bygge merkevare for ulike kunder, gjennom profilering, firmagaver og verneutstyr.

Skanska Norge AS er et av Norges største prosjektutvikler- og entreprenørkonsern, med forretningsområder innen bygg, anlegg, eiendomsutvikling og spesialistselskaper. Skanska jobber med prosjekt over hele fylket, i tillegg til at de er involvert i prosjekter nasjonalt. Ofte jobber de sammen med byggherrer i tidlig fase, for at de skal kunne benytte den brede kompetansen selskapet har i utvikling av prosjektet, i tillegg til at de står for selve utbyggingen.

Søderberg & Partners tilbyr tjenester for næringslivet innenfor forsikringer og pensjon. Selskapet skreddersyr og fremforhandler forsikrings- og pensjonsløsninger for bedriften og dens ansatte.

Bakehuset leier også lokaler i bygget.